Leveringstid

Vi sender alle varene med Posten, som har en god distribusjon i hele Norge. Forsendelses tiden varierer noe med hvor i landet varene sendes. Fraktkostnaden blir belastet fakturaen fra oss. Vi tar forbehold om avvik i fraktkostnaden som oppgis på ordrebekreftelsen, den kan bli noe høyere eller lavere.

Servicepakke: Varen sendes med Posten til ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Du får melding via e-post når varen blir sendt fra oss med direkte link til ditt sendingsnummer hos Posten. I tillegg får du varsel fra Posten når varen er ankommet ditt postkontor på SMS, e-post eller hentemelding i postkassen. Normal leveringstid 1 til 3 dager.

Hjem på døren: Varen leveres hjem til deg mellom 17-21, og vil normalt være et raskere alternativ enn Servicepakke. Du varsles når sendingen er lastet på bil for utkjøring, via SMS og/eller e-post. Du varsles også på mobiltelefon 30-60 minutter før levering, og du er da ansvarlig for å være tilstede på leveringsadressen for å motta sendingen. Dersom sendingen ikke kan leveres, blir den fraktet til lokalt postkontor/post i butikk. Du varsles om dette via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen.  Normal leveringstid 1 til 2 dager.

Ekspress over natten (IL pakke): Varene leveres hjem til deg neste dag. Du varsles når sendingen er lastet på bil for utkjøring, via SMS og/eller e-post. Du varsles også på mobiltelefon 30-60 minutter før levering, og du er da ansvarlig for å være tilstede på leveringsadressen for å motta sendingen. Dersom sendingen ikke kan leveres, blir den fraktet til lokalt postkontor/post i butikk. Du varsles om dette via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen.

© 2021 Trofé AS