Veiledning nettbutikk - Vanlige spørsmål og svar

Ligger faktura i pakken?
Faktura blir sendt på e-post til bedrifter, idrettslag og foreninger til oppgitt e-postadresse, når varene sendes. Har vi ikke e-post adresse vil faktura ligge i pakken om ikke annen fakturaadresse er oppgitt. Bestillinger av privatpersoner vil bli sendt som postoppkrav. Det vil si at man betaler når man henter ut pakken på postkontoret. Kopi av orden vil da ligge i pakken slik at du har oversikt over hva beløpet består av.

Kan faktura og leveringsadresse være forskjellig?
Ja! Dette kan du bestemme når du er logget inn i nettbutikken.

Usikker på hva totalprisen blir?
Alle priser på våre nettsider er inkludert moms.Hvor det er plass for motiv/graveringsplate er dette inkludert i prisen. Gravering kommer i tillegg. Pris på gravering vil automatisk komme opp i nettbutikken. Ved logo på produkt vil dette komme i tillegg. Priser på dette vil være oppgitt på produktnivå i nettbutikken. Man kan ”prøve-bestille” for å få opp total priser. Salget vil ikke være fullført før du bekrefter.

Kan privatpersoner bestille?
Ja! Bestillinger av privatpersoner vil bli sendt som oppkrav. Dvs at man betaler når man henter ut pakken på postkontoret. Kopi av orden vil da ligge i pakken slik at du har oversikt over hva beløpet består av.

Rekker jeg å få varen i tide?
Antall og gravering vil avgjøre leveringstid, men vi tar alltid hensyn til leveringsdato og gjør vårt beste for at du skal få varene i tide. Vi sender med posten, så valg av forsendelsesmåte vil avgjøre hvor lang tid posten bruker på å få levert varen. For oversikt over dette klikk her. Ta kontakt om du er usikker.

Kan jeg få logo på produktet?
Ja! Klikk her for å få oversikt over alternativene vi kan tilby deg!

Hva er det minste antallet jeg kan bestille?
Alt i nettbutikken Kan bestilles fra 1 stk

Kan jeg få gravering på forsiden av medaljen?
Gravering på forsiden av medaljen er ikke noe problem! Velg da tekst som motiv når du bestiller. Kun mulig på nøytrale medaljer. 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved. Powered by Trollweb Solutions.