Trofe AS

Gå til hovedinnhold »

Du er nå her:

Bekledning med din logo:

VI HJELPER DEG FRA START TIL MÅL!!

Trofe leverer alt av tekstil til ditt arrangement, bedrift eller lag. Alle prisklasser. Vi hjelper deg med å finne rett produkt til ditt bruk, og med forslag til logoplassering. Alle klær er spesialtilpasset for trykk.

Å merke profilklær, teamklær eller arbeidsklær med logo er en fin måte å skape identitet og gjøre virksomheten din synlig på en positiv måte. I samarbeid med deg finner vi den løsningen som passer best for din bedrift, ditt arrangement eller ditt lag.

Funksjonærbekledning til alle typer arrangement får du hos oss. Det vi selger mest av er: refleksvester, markeringsvester, fleecejakker og vester, college, t-skjorter, jakker osv.

Vi trenger logo i eps eller ai-format. Har du ikke det, send over det du har, så kan vi gi deg et prisoverslag på tegning/konvertering til rett filtype.
For å oppnå best mulig trykkresultat er det viktig med et godt utgangspunkt. Derfor bør logoer leveres i riktig format.

Levering: ca 2-3 uker, eller etter avtale. Ta kontakt ved hastelevering.
For kataloger på bekledning trykk her


       
     


Trykkmetoder

Silketrykk:

Denne trykkmetoden benyttes for trykking på t-skjorter, gensere, finstrukturerte pique trøyer, refleksvester, handlenett i bomull/canvas, osv.

Plagg med trykk bør vrenges og ikke vaskes på mere enn 40 grader.

Størrelsen på trykket har ingenting å si på prisen. Ved trykk på mørke plagg beregnes en ekstra trykkfarge, pga av at det trykkes med dekkhvit under logofargene. Det beregner også en ekstra trykkfarge på tekniske t-skjorter.

Transfermerker:

Transfer brukes som regel til trykk på alle typer jakker, bagger, sekker, paraplyer, dokumentmapper og materialer med grov struktur. Prisen på transfermerker kommer an på størrelsen på trykket. Vi anbefaler å bruke transfer hvis det er mange små detaljer i logoen din.

 

Brodering:

En brodert logo gir et mer eksklusivt preg enn trykk. Det er fint å brodere logo på pique skjorter, skjorter, strikket gensere, bagger og sekker. Er det små detaljer anbefales ikke brodering.